KURS FOR BARN OG UNGE TIL OG MED 18 ÅR

Den bevisste ungdom i en ny verden

Jeg er opptatt av å være en ressurs for deg som ikke føler du passer inn der de fleste andre finner sin plass. Du er gjerne nysgjerrig, på søken etter noe, selv om du ikke vet hva det er. Du er reflektert og stiller spørsmål. 

Dette kurset vil fungere som en utdanning, en oppdatering og gi personlig vekst på områder der skolen ikke strekker til. 

Det er ikke sikkert mor og far er de rette personene å fortelle alt til? Og kanskje har du erfart at skolens helsesøster heller ikke er den rette? Om du føler at kjemi og tillit er på plass mellom oss, vil dette kurset bli en interessant oppvekker som kan gi deg en god selvfølelse, mot til å være deg, få en dypere forståelse og et større overblikk over hva som foregår i din verden. Og hvordan du best kan velge å forholde deg til det. 

Skulle ønske kurset kunne bli kjørt i klasserommet. 

Dette er det beste alternativet du har per nå. 

Velkommen :-) 

 

Ta kontakt
KURSETS INNHOLD

"Den bevisste ungdom i en ny verden"

Kursinnhold er spesialtilpasset, dette er et overblikk over noen av "bolkene" vi kan jobbe med:

 • Annerledeshet, respekt og aksept

 • Selvledelse, å ta tak i eget liv, bli kjent med egen kraft, mestring

 • Å føle seg verdig, alle dråper hører havet til

 •  Alle har sin historie, om å se bak  

 • Å ta ansvar og valg av ståsted

 • Ærlighet, egen kraft og å stå støtt i sin egen "stamme" (ryggrad)

 •  Bygge solide røtter som kan gi næring til en sterk stamme, trygge greiner og frodig innhøsting

 

 • Selvbilde, selvfølelse, selvtillit

 • Nettverk, relasjoner og kommunikasjon

 • Avdekke og utvikle egne evner og kvaliteter. Se eget potensiale. "Meg i tiden som kommer".

 • Om å være det fyrtårnet du er ment å være, å dimme opp sitt eget lys

 • Om tro og overbevisning

 • Krav, forhåpninger og drømmer fra seg selv og andre

 • Tanker og følelser, handlinger, valg og levemønstre

 • Balanse og refleksjon

 • Når livet oppleves for mye eller for tøft

 • Når diagnoser begrenser 

 • Få overblikk, se den røde tråden, se bakenfor det synbare

 • Sensitivitet, empati og nye "antenner" i en "ny" verden

 • Verktøy og hjemmeoppgaver med mening

KURSPAKKE A

består av timer a`90 minutter

A1: 5 ganger, 7200,-

A2: 8 ganger, 10800,-

A3: 10 ganger, 12800,-

Info for A og B: Kurspakken er et tilbud etter at 1.gangs konsultasjonen er over. Viktig at kjemien stemmer. 

KURSPAKKE B

består av timer a`60 minutter

B1: 5 ganger, 5400,-

B2: 8 ganger, 8160,-

B3: 10 ganger, 9600,-

Info for A og B: Kurspakken skal gjennomføres ila.6 mnd. Slik får en størst nytte av lærdommen. 

NÅR JEG KLARTE DET, SÅ KLARER DU

Jeg er Cathrine Stjern

 

Jeg har også møtt på små og store utfordringer i livet, og gjør det fortsatt. Akkurat som du. Da jeg var på din alder skulle jeg ønska at jeg hadde et slikt kurs og en slik person jeg kunne delt tankene mine med. En jeg kunne være ærlig med, som forsto meg og mine følelser. En som kunne gitt meg noen smarte verktøy når jeg var mest ensom eller slet med å takle mennesker eller urettferdighet. 

Men jeg var heldig, for jeg hadde ei frøken på barneskolen som lyttet og var der, som gjorde sitt aller beste når jeg trengte det. Takk og pris for henne.

For det er ikke alt du kan snakke med mor og far om. Noen ganger så strekker de ikke til, og hjelpeapparatet er heller ikke optimalt. Køen blir for lang og ikke alle voksne matcher den hjelp du er på jakt etter. 

Derfor har jeg satt sammen et helt unikt kurs, tilpasset akkurat dine utfordringer, slik at du kan få litt drahjelp ut i voksenlivet. For akkurat du sitter på store ressurser. Når du får den hjelp du trenger, vil du være en med "pay-it-forward"-omsorg som løfter andre sine liv. Dette gir meg mye fordi jeg får være en stødig brikke i ditt liv, får se at du finner din vei, se gløden i øynene når du med stolthet tør å være deg selv. Da seirer vi begge to og andre får glede av at du er du. For du ER helt unik. Men du må vite det, kjenne det, langt inn i hjertet ditt. Jeg er her.  

"Etter at jeg begynte å dra til Cathrine, har jeg lært masse. Du har hjulpet meg med å skjønne hvordan ting henger sammen, og hvordan man kan håndtere vanskelige ting i livet. Jeg liker at vi kan snakke om alt, uansett hvor rart det høres ut. Du er spesiell og gleder meg alltid til timene med deg."

- Liva 15 år

"Takk for at du ser meg Cathrine. Og for at du forstår hva det var jeg gikk igjennom. Nå ser jeg det som skjer på skolen på en annen måte. Jeg tør å si inni meg at jeg er glad for at jeg er den jeg er."

- Isalill, 17år

"Etter tre psykologer fant mamma deg. Det gjør så godt at du skjønner hvordan jeg har det og de verktøyene du har delt med meg funker faktisk! Jeg har lært bort det med bankinga på under lillefingern til en kompis i klassen til og med! Men det er en hemmelighet for de andre."

- Jens, 12år

"Jeg ville bare si til deg at det du har gjort for vår datter og den du har vært, har endret hverdagen vår! Og at du tok deg tid til en prat med meg og min dårlige samvittighet for ikke å strekke til, gjorde at jeg slo meg til ro med at jeg må gjøre det jeg er god på, og det betyr ikke at jeg ikke er en bra nok mamma fordi jeg ikke forstår alt hun fanger opp. Timene hun har med deg er verd hver ei krone."

- mamma til ei på 15

"Ville bare fortelle deg at jeg har fått så mye bedre kontakt med vår sønn på 17 etter at han startet det kurset hos deg. Det er ikke bare han som har fått uvurderlig hjelp, men jeg har også fått "opplæring" av han i hvordan jeg skal lytte bedre. Nå går vi turer i marka sammen og snakker sammen."

- takknemlig pappa
TIL FORELDRENE

Har du et barn/en ungdom som trenger litt hjelp nå?

Aldri før i mitt 20-årige terapeut-liv har behovet for hjelp og veiledning til de unge vært større. Mange finner seg ikke til rette i den offentlige helsehjelpen og trenger noe annet. Jeg har tatt imot mange unge som ikke har fått den hjelp de har ønsket. Jeg jobber og reflekterer litt annerledes. Og opplever jeg er en bra match med de som oppfatter mer enn det som kan ses mellom himmel og jord. De unge som får med seg ting ikke alle andre gjør. De føler seg ofte annerledes, ensomme, har få de tør å åpne seg opp til. De gjør seg selv mindre enn de er for ikke å ta plass eller bli mobbet. De dimmer ned sin egen kraft, sitt eget lys, sine egne evner, de får ikke blomstre. Det er så synd, fordi de er store ressurser på så mange måter.

Mange av disse unge blir lett plassert i diagnose-bokser, får medisiner for å dempe den de egentlig ER. I stedet skulle de møtt forståelse av en som vet hva de snakker om. De skulle lært seg å kjenne seg selv uten den maska de ofte føler de må kle seg i. Lært seg å forstå sin egen kropp, takle sine symptomer med verktøy for mestring. Verdifulle unge, som er kommet for å overta der vi etter hvert skal slippe. De trenger den bistand og veiledning de kan få på veien ut i en ny tid.

Jeg er en slik veileder. Jeg har gått den veien selv, store deler alene. Det trenger ikke ditt barn! 

TA KONTAKT FOR EN PRAT