BESØK UTENFRA

Innimellom har pasienter som oppsøker meg på kontoret med seg utenomjordisk selskap. De kommer alltid med en viktig beskjed. Disse besøkene er ikke noe jeg kan styre. Det som kommer, det kommer. Slikt selebert besøk dukket opp hjemme en dag jeg sto og malte. Resultatet ble tre malerier hvor de viser seg i maleriet og ved min side. Tekst på bildene ble også gitt; Hva om...vi ikke er alene? (Aldri har vært alene). At vi blir veiledet og vist veien? Alt er vel.

 
 

HJELPEN ER ANKOMMET (JORDEN)

  • Originalen er i flytende akryl 30x30cm på canvas. Belagt med glassklar epoxy
  • Ikke til salgs

Energien, beskjeden og følelsen i dette bildet er ment å treffe den rette. Et maleri som mottaker selv kan kommunisere med. Et maleri uten sidestykke når det gjelder kraft utenfra. 

Maleriet selges i eksemplarer trykt på: 

A)Fotolerret matt overflate med tekstur 40x40cm, 1800,-

B) Galleritrykk , akrylglass med høy fargeglans 40x40cm, 2500,- 

C) Børstet aluminiumplate 30x30cm, 1500,-

 

"FEM DIMENSJONER"

  • flytende akryl 40x40cm på canvas dybde 1cm 
  • 2500,- pluss 5% kunstavgift

Dette ble til som bilde to med "besøk" ved min side. Når en driver med flytende akryl er det så og si umulig å gjenskape det samme som forestående verk. En gang til dukket samme høyreiste skapning opp med videre meddelelser. Tittelen er "Fem dimensjoner". Teksten som fulgte ligger bak bildet for den som maleriet tilkommer. 

"VI VÅKER OVER DERE"

  • flytende akryl 30x30cm på  canvas dybde 2cm
  • 1999,-

Siste maleriet i serien. Da dette maleriet ble fullført forsvant mine "venner" fra malekontoret. Stemningen og energien føltes elektrisk. Ingen av maleriene så langt har blitt "overlevert" på denne måten. Jeg er ydmykt takknemlig og har tillit til at alle 3 finner veien til sitt eget hjem.