ASEA & RENU28

a purpose, a mission, a love for life itself

Her kan du bestille ASEA-produkter

REDOX signalmolekyler er kroppens eget verktøy for optimal cellefunksjon

Alle organ og systemer i kroppen er avhengige av friske celler og god cellekommunikasjon for å fungere optimalt. Dette er igjen avhengig av tilstrekkelig mengde Redox Signalmolekyler.

Etter hvert som vi blir eldre, avtar kommunikasjonen mellom cellene. Signalene svekkes, og genuttrykket, altså prosessen hvor informasjonen i genet overføres til cellens strukturer og funksjoner kan forstyrres. Det er vist at regulering av genaktivitet med redoks-signalmolekyler holder kommunikasjonen sterk og klar.


ASEA REDOX Cell Signaling Supplement påvirker helsen på genetisk nivå. Det er det eneste redoks-supplementet som er sertifisert å inneholde aktive redoks-signalmolekyler. ASEA REDOX kan påvirke genuttrykket positivt i hele kroppen, og hjelper til med å beskytte, forynge og holde cellene i funksjon på sitt optimale nivå.

Kroppen vår er helt eksepsjonell til å reparere seg

– så lenge vi gir kroppen de ressursene den trenger for å ta vare på seg selv!

De fleste har ikke hørt om Redox Signalmolekyler før, men flere Nobel-priser er blitt delt ut for oppdagelser relatert til disse molekylene. James Watson skrev i 2014 en artikkel i  "The Lancet" om sin forskning på Redox Signalmolekyler. Og studiet er et av de raskest voksende forskningsfelt innen helse verden over.

Redox Signalmolekyler reduserer oksidativt stress og styrker immunforsvaret

Redox signalmolekyler, som trengs for alle prosesser i kroppen, er grunnlaget for alt liv på jorda. Dr. Narain Naidu har skrevet en 500 siders interessant bok om disse molekylenes betydning for bl.a. biologi, kjemi, medisin og ernæring. Forfatteren har jobbet på sykehus i Malmö, Lund og Uppsala Universitet og er medlem av Royal Society of Medicine (London).

Klikk på bildene under for å se video

Dr. Gary Samuelson, Ph.D i nanoteknologi

Atomic/medisinsk fysikk ved University of Utah. Denne helt spesielle mannen har brukt mange år på å studere vitenskapen om Redox Signalmolekyler. Han er den som oppdaget hvordan man kunne isolere og stabilisere disse molekylene utenfor levende celler. Klikk på bildet og hør han forklare dette selv.

Verdis Norton

ASEA Genesis / Founders Video

Verdis Norton med en visjon: Å ta ASEA med ut i verden

 

Forskningen bak ASEA

Det ble sagt at det var umulig å produsere diss molekylene utenfor kroppen. Men et forskningsteam nådde målet og det omtales som et av de største gjennombrudd innen forskning på helse i vår tid. Selskapet med den revolusjonerende patenterte Redox Teknologien heter ASEA og er lokalisert i Salt Lake City i Utah, USA.

Tegnefilm som beskriver redox signalmolekyler 

Molekylenes oppgave: 

 • beskytte celler mot skade

 • reparere celler som er blitt skadet
 • erstatte celler som er for skadet til å repareres
 • hjelpe cellene med å utnytte antioksidanter og andre næringsstoffer
  som ikke blir aktivert uten tilstrekkelig med redox signalmolekyler.

Alan Noble

The Redox Breakthrough and ASEA water

Doctors speak out Video

Lytt til hva legene har å fortelle

Dr. David Silverman

6 årsaker på 6 minutter - Hvorfor ASEA?  

Dr.Rob Ward

TheRedoxDoc.com

ASEA drikken

Verdens eneste kost-tilskudd med Redox signalmolekyler som støtter opp om god cellehelse

Send meg mer informasjon

ASEA RENU Advanced

Verdens eneste naturlige hudpleieserie med Redox signalmolekyler som reparerer huden

Send meg mer informasjon

ASEA VIA Næringstilskudd

Næring av frukt, bær, grønnsaker, urter, alger, sopp, gode bakterier for magen og Omega 3 fra villfisk

Send meg mer informasjon

Kjapp informasjon om cellene og kroppen

 • Kroppen jobber mot å oppnå homeostase (likevekt/balanse) hvert eneste sekund vi lever. En kropp i balanse har større evne til å holde seg frisk.
 • Alle helseutfordringer skyldes celler som ikke er i stand til å opprettholde et balansert Redox-potensial.
 • Alle celler i kroppen utfører mange prosesser hvert eneste sekund for å holde oss i live og for at vi skal fungere på vårt optimale nivå. Når alt i kroppen er i balanse og virker som det skal, er vi friske. Det er når denne balansen brytes, vi kan ledes på veien til sykdom.
 • Cellene er byggesteinene som utgjør kroppen vår. Flere celler sammen danner vev, muskler, bein, organ mm.
 • Cellene består av proteiner, fett, karbohydrater og mange andre elementer som er livsnødvendige for liv; molekyler og atomer. Atomer igjen bygd opp av elektroner, protoner og neutroner.
 • Cellens anatomi kan på enkel måte sammenlignes med kroppens anatomi – som vi gjerne kjenner litt bedre.
 • Cellemembranen(celleveggen) opprettholder blant annet væske- og mineralbalansen i cellen og kan sammenlignes med nyrene.
 • Cellekjernen styrer hva som skal gjøres/skje og beskytter genmaterialet vårt (DNA). Cellekjernen tilsvarer hjernen i kroppen.
 • Endoplasmatisk retikulum (ER), rengjør/detoksifiserer/renser cellen, samt andre metabolske funksjoner. Dette er hva leveren gjør i kroppen.
 • Mitokondriene er cellens kraftstasjon som sørger bl.a. for cellens respirasjon/pusting – kan sammenlignes med lungene våre.
 • Lysosomer bryter ned næringsstoffer. De ligner på magen.
 • Vacuoler klargjør avfall for utskilling – ligner på hvordan tykktarmen vår virker.
 • Golgi apparatet distribuerer cellens biprodukter rundt om i cellen, slik som våre blodårer.
 • Cellen er kilden til kroppens energilager. På enkel måte kan vi si at cellen omformer mat vi spiser til ATP (adenosin trifosfat) – den energien som gir energi til kroppen – og i denne prosessen, lages Redox Signalmolekyler.
 • På samme måte som at celler er byggesteinene i hele kroppen vår, er Redox Signalmolekyler byggesteinene til våre celler. De er de aller minste og kjente brikker for vår helse – de påvirker til og med hvordan vårt DNA uttrykker seg.

Klikk på bildene under for mer informasjon

Er det noe i deg som finner dette interessant?

I så fall - følg magefølelsen din og sjekk ut hva ASEA kan gjøre for deg. 

Jeg sender deg gjerne informasjon og svarer på spørsmål. Jeg har brukt produktene i mange år og kommer ikke til å slutte. Fordelene jeg opplever kan ikke måles i noe annet. Helsa mi kommer først.

Send meg informasjon!
ASEA Nettside
Nettbutikk

Informasjonen på dette nettstedet er ikke utformet eller ment å bli brukt i stedet for legens råd.
​Innholdet og produktene er ikke ment å diagnostisere, behandle eller kurere noen medisinske tilstander eller brukes i stedet for legens råd!