NETTKURS / ONLINE KURS

NETTKURS / ONLINEKURS

Placeholder Image

Kroppen vår er avhengig av salt. Salt er ikke salt.

Et viktig mini-kurs om saltets betydning for kropp og helse. Videoer og skriftlig materiale på norsk - laget for medlemsportalen, men tilgjengelig for alle nå på grunn av stor etterspørsel og behov.

Kurset er delt i to deler med hver sin video (på tilsammen 2 timer og 40 minutter) og arbeidsbok.

Videoene kan også ses og lyttes til på telefonen via Kajabi-appen. 

Bestill kurset her. Du får det levert på mail med en gang.
Placeholder Image

Den bevisste ungdom

i en ny verden

Jeg er så privilegert som får jobbe med så mange flotte barn og ungdom! Og nå kan jeg tilby en spesialtilpasset kurspakke, 1 til 1, med de som skal føre verden videre.  

Det er ikke alle som finner seg til rette hos skolens helsesøster eller hos psykologen. Det er så mange der ute som ikke passer inn i den "firkantede", noe utdaterte modellen med helsetilbud. 

Ingen er like og alle fortjener hjelp og veiledning tilpasset sitt behov. Dette kurset tilbys med ulik varighet etter behov. Og innholdet er spesialtilpasset den enkelte, med tema som er høyst aktuelle i dag, i den nye tiden vi lever i nå.

Klikk her for å lese mer om innhold
Placeholder Image

En kropp i balanse

"En kropp i balanse" er et resultat av min utdanning ved Whole Health Medicine Institute i San Francisco.

Kurset tar utgangspunkt i hele deg som en stein-varde, hvor hver stein representerer en del av deg som bør være i balanse for at du skal fungere best mulig. Den øverste steinen er din fysiske kropp, den som kan falle om steinene under er i ubalanse. Dette kurset vil du ikke gå glipp av! Foreløpig kan du få tilgang til det i medlemsportalen. Det vil etter hvert bli tilgjengelig som et online-kurs for alle. 

Medlemsportalen er satt på pause i ett år. Kurset vil komme som nettkurs
Placeholder Image

Refleksjoner omkring tiden vi lever i akkurat no

Hvorfor kommer influensasesongen på vinteren, hva er et virus, hvordan påvirker ulike former for stress immunforsvaret? Hva kan vi gjøre med frykt og redsel? Har du et valg? Hvordan kan du gå videre etter denne tiden?

Skaff deg mer bakgrunnsinformasjon fra ulike synsvinkler, ikke lytt ene og alene til nyheter servert i media. Hvorfor? Fordi det vil gagne deg å vite mer om bakgrunnen for det som blir deg servert i form av nyheter. 

Se kursmodulene og Bestill kurset her

Del gjerne og gi andre denne muligheten til å lære viktig informasjon om kroppen