Ett stikk i fingeren og jeg legger et par dråper blod på objektglass. Sammen ser vi på pc-skjermen på ditt levende blod og på ditt tørkede blod. Til sammen vil dette gi oss et bilde på din helsetilstand. Vi går igjennom hva du kan gjøre for å bedre din helse og hva som kan være årsak til dine utfordringer. Jeg vil gi deg tips og råd som du enkelt kan gjøre nytte av i din hverdag.
Kommer du alene til blodanalyse, bruker vi ca 1 1/2 time.
Kommer dere 2 personer samtidig; ca 2 timer og dersom 3-4 samtidig; 2 1/2 time. Fordelen med å komme flere samtidig er at man lærer mye av blodet til hverandre og får se at det er ulikt selv om noen har samme husholdning. Vi er alle unike!
Etter 6-8 uker har du muligheten til å ta nye prøver for å se hvordan utviklingen har vært. Allerede nå vil vi kunne se god forandring på blodet dersom man har tatt grep hjemme. Mange kjenner selv på kroppen at den har fått det bedre, mer energi, bedre søvn, lettere fordøyelse, bedre sirkulasjon, mens noen ikke kjenner kroppen sin så lett – og blir glad og motivert over å se fysisk at endringer har skjedd.
Når kroppen får bedre overskudd og balanse, starter den å skille ut avfallsstoffer mer effektivt. Dette kan vi også se i blodet og er et bevis på at kroppen rydder og kaster det den ikke trenger og derav en kreditt til deg som har gjort positive endringer.
Når kroppen får mindre avfallsstoffer, får den muligheten til å optimalisere andre funksjoner. Vi gjør opp en status og du vil få ytterligere tips til forbedringer.
Kroppens celler har ulik livslengde og reparasjoner finner sted til enhver tid. Mange velger å komme tilbake på jevnlige analyser for å prate om endringer man kan gjøre videre og for å bli inspirert til å satse mer på sin sterkere kropp.
FOREBYGGENDE-HELSE er noe vi alle er tjent med i det lengre løp. Det å eldes med stil, få delta på morsomme og livgivende aktiviteter, kjenne at kroppen lystrer, at motet og inspirasjonen er slik det var i yngre alder – DET er vel noe vi alle kunne tenke oss i en alder av 80-90?
Og det er mye lettere å forebygge helsa si enn å starte når et problem har fått en diagnose.
Ofte er det små forandringer som skal til – og når de gjør underverk – DA er det inspirerende!