Stjern- klinikken Behandlings- tilbud Om meg & referanser Kontakt Blogg Kurs ASEA / RENU28 Stjern_art Logg inn KONTAKT MEG

Det finnes hjelp! -vær åpen for ANDRE muligheter!

 

Jeg snakker spesielt til deg som er ungdom eller ung voksen.

Til deg som føler deg annerledes, ikke sett, deprimert, er mye alene, kanskje utestengt fra miljøet du naturlig hører til, engstelig for fremtiden, føler du ikke trives i livet eller ikke er verdig å ha det bra.

Jeg skriver til deg som kanskje tenker litt annerledes, til deg som verdsetter andre verdier enn dine venners. Til deg som har fått høre at du ikke får være med, er ikke akseptert, er «rar» og ikke ønsket.

Jeg skriver til deg som føler du ikke hører til i vennegjengen eller kanskje heller ikke på jorda. Til deg som mistrives, som stiller spørsmål ved det som ER. Som gjerne vil vite og ikke bare godta. Til deg som reflekterer rundt de store spørsmål, som ikke får noe igjen for å snakke om sminke, biler, alkohol, eksamen eller dataspill.

Jeg skriver til deg som savner venner som er mer som deg, venner som er åpne, som du kan stole på, som lytter og responderer på ekte vis. Venner som aksepterer deg for den du ER, venner som ikke vil at du skal forandre deg for å tekkes dem og spille et spill.

Jeg skriver til deg ja!

Det finnes flere som deg der ute! Selv om du føler deg så vanvittig alene og innimellom kjenner på at alt håp er «gone». Det finnes hjelp!!

Kanskje handler det om å tenke litt mer utenfor boksen? Siden du føler deg litt utenfor «boksen»?

Hva jeg mener med det? Jo – de fleste som kommer til meg til samtale – fordi de føler seg like alene, annerledes, deprimert som deg – enkelte har vært i BUP-systemet eller gått til psykolog (gjerne flere ulike) i mange år. Fortsatt er mange av de samme utfordringene der. Hvorfor? Det har jeg spurt meg om mange ganger – for DET SKAL IKKE VÆRE SÅNN! Du skal få hjelp! Hjelp tilpasset deg!

Du SKAL finne hjelp fra noen som SER deg så godt at de FØLER og VET (så langt det lar seg gjøre) HVA du trenger! Det skal være KJEMI, du skal føle deg SETT, HØRT og RESPEKTERT. Du skal få hjelp til å tenke FRAMOVER (ikke bakover), til å se SELV hvordan du kan ta tak i livet ditt videre. For det er DET det handler om! Det handler ikke om å få løsningen servert. Dessuten er din løsning - din fasit - noe som BARE DU og kun du SOM SITTER PÅ! Ingen andre! Men du må bli stilt de rette spørsmål – få kommunisert om de rette tiltak og endringer, tanker, refleksjoner som du kan ta tak i og omforme til VEKST / ENDRING / HÅP / MÅL / PLANER / ØNSKER / STRATEGI / TRYGGHET / SELVINNSIKT / SELVTILLIT / FOKUS – du skjønner greia!

Jeg sier absolutt IKKE at BUP og psykologer ikke duger – jeg sier bare at – dersom du er en som ikke har fått den hjelpa du trenger til å selv ta tak i det som har skjedd og omforme det til noe som er BRA FOR DEG – så kan det være fordi du ikke har matchet helt med din "hjelper".

Vi gjør alle vårt beste. Kanskje du bare trenger noe annet enn det du har vært hos?

Kanskje du trenger ANNERLEDESHET – en som er og tenker utenfor boksen? Siden DU er utenfor boksen?

DU er dessuten her for en grunn! Du er ment å «synge din sang». Den ulmer inni deg! Sangen din er din misjon, din visjon, dine drømmer, planer, håp og mål. Din "greie" som du er kommet hit for å iverksette. Når den ikke blir «sunget», kan kroppen din skape kaos for å fortelle deg om at du bør endre noe. Om omgivelsene dine ikke går overens med din «sang» – da er det ikke meningen at du skal synge omgivelsenes sang for å tilpasse deg! Det er IKKE noe galt med deg! Det er ingenting galt! Du er bare litt annerledes og annerledes er det verden trenger! Vær du trygg!

Har du tenkt over at det faktisk kan være sånn at du muligens er ment for noe annet? Noe som ikke finnes rundt deg enda? Noe de rundt deg enda ikke forstår?

Kjære du! Du MÅ være DEG! Vi trenger slike som deg! Verden trenger deg!

JEG synger min «sang», jeg har gått veien, jeg har stått i det, jeg vil hjelpe deg til å la deg være deg. Den deg du egentlig er og jeg vil være med på å la verden få motta de gavene DU sitter inne med!

DU er verdifull og jeg har hjulpet mange slike verdifulle innestengte «sanger» UT i verden. La meg vise deg at om du trenger ANNERLEDESHET – så kan jeg være den du trenger for å komme deg ett skritt videre – et viktig skritt for deg og et viktig skritt for alle oss som trenger deg og det du har å by på.

DU er så forbaska UNIK!

Og jeg DIGGER å jobbe med slike som akkurat DEG!

5-10 år fram i tid….VET DU EGENTLIG hva du vil bety for så utrolig mange? «Sangen» inni deg VET DET SÅ INNMARI MYE – og om du ikke lar den komme ut, vil den fortsette å synge….men vi vil ikke få hørt den...

VI TRENGER DEG! VERDEN TRENGER DEG! JORDA SKRIKER ETTER DEG!

SYNG!

Please!

Ta kontakt når du er klar. Jeg venter. Om du er en som vet om noen som trenger "annerledes" - del :-) La oss hjelpe hverandre.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.