Stjern- klinikken Behandlings- tilbud Om meg & referanser Kontakt Blogg Kurs ASEA / RENU28 Stjern_art Logg inn KONTAKT MEG

Dette er en tid for å vokse, fra ego til kjærlighet

Hei dere

Jeg har fått en del spørsmål på jobb denne uka og på telefon og mail, så jeg tenkte jeg skulle skrive noen ord om situasjonen vi er oppe i – for noe er blitt glemt!

Det er blitt sagt mye om de viktige tiltak som alle nå må forholde seg til i forbindelse med håndhygiene, holde avstand og ta hensyn, unngå å ta seg til ansiktet, dekk til når du må hoste og nyse, desinfisering av hender og flater du tar på. Og disse tiltakene er superviktige, men det mangler en vesentlig bit av informasjon, som jeg vil minne om.

Jeg var en tur på butikken i går i mildt sagt kaotiske tilstander. Det at folk hamstrer, kan jeg til dels forstå i kaoset som herjer blant enkelte, selv om jeg synes det er trist at mange lar energien i egoet styre fremfor å finne litt ro og balanse i hjertet. Men det som skremmer meg mest, er at mange ser ut til å ikke ha tanke for det som trenger mest omsorg akkurat nå; immunforsvaret ditt. Hørte ikke et ord om det på tv`n i går jeg.

Alkohol, brus og boller, McDonald`s-mat, stress, fryktstyrt prat, godteri, energidrikke, koffein….er hva jeg fortsatt så i går at mange velger – dette harmonerer ikke. Nå er det på høy tid at vi legger ned en innsats for å styrke immunforsvaret. Nå er ikke tiden for alt som river ned og stresser kroppen mer enn høyst nødvendig.

Hva virker mot et velfungerende immunforsvar? Jo, jeg gjentar igjen: Alkohol, brus, sukker, stress, frykt, drikke og mat som inneholder kunstige søtningsmidler, tilsetningsstoffer, tunge tanker… Nå er tiden inne til å gi kroppen det den virkelig trenger! Kroppen trenger god næring, laget med fornuftige ingredienser (frisk frukt og grønnsaker) og med kjærlighet, den trenger hvile, den trenger frisk luft, sol, kjærlighet og omsorg. Og den trenger virkelig god hydrering – av vann, ikke kaffe, alkohol, juice eller brus. Og den trenger vitaminer og mineraler.

Akkurat nå har immunforsvaret ditt behov for en pause fra alt det som river det ned. Gi kroppen din det den trenger! Det viktige du kan gjøre nå; følg pålagte råd OG styrk immunforsvaret ditt OG jobb med stress- og frykt-følelser dersom de styrer mye av dagen din. Finn støtte hos noen som kan hjelpe deg å overkomme frykten dersom den styrer kropp og sinn. OG ta vare på barna som kanskje også sliter med frykt og angst for det vi står oppe i nå. Selv om de ikke sier noe om det, vær vâr på tegn og signaler som ikke kommer ut som ord.

Det som skjer nå i hele verden, vil passere. Og det vil komme mye godt ut av det. Hold fokus på de gode menneskene i livet ditt, legg merke til og kjenn at lykke finnes også i hverdagen. Bruk naturen, pust inn frisk luft, gi kjærlighet til andre – det er mange måter å gi kjærlighet på. Ta en telefon, gi et smil, minn hverandre på det som er bra. Snakk om hyggelige ting! Snakk om noe som drar energien opp kontra ned.

Kunnskap er makt. Istedenfor å la frykten herje i deg – utdann deg på det du frykter!

Dette er en tid for trening – treningssentrene har stengt, så nå har du muligheten til virkelig å trene på å bevege deg fra ego-energi til hjerte-energi. La oss vokse - sammen.

La oss stå sammen – vi kommer gjennom denne runden også - med hjertet i behold, sterkere enn noen gang før <3

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.