Stjern- klinikken Behandlings- tilbud Om meg & referanser Kontakt Blogg Kurs ASEA / RENU28 Stjern_art Logg inn KONTAKT MEG

Alt er til enhver tid i forandring - i aller høyeste grad menneskebarna nå

Ønsker du å gå tilbake til det som var? Jeg håper ikke det. Det som var, er over nå. Det vil aldri komme tilbake. Ville bare minne deg på det.

Livet gir oss muligheter til å børste av oss det gamle av og til. Men på grunn av frykt, komfort, stagnasjon og bekymringen for «Hva vil folk si?», så forblir vi. Årsaken til at vi ikke forandrer oss, er at vi klorer oss fast til fortiden. Vi blå-holder på det gamle, det kjente, det vi oppfatter som trygt. Selv om det ikke gagner oss lenger.

Evolusjon – forandring – metamorfose – transformasjon. Det eneste ene som er og noensinne har vært konstant, er forandring! Tiden forandrer seg, naturen forandrer seg, kroppen forandrer seg, cellene våre dør og det lages konstant nye. ALT er til enhver tid i forandring.

Denne tida vi er inne i nå, er en gavepakke av transformasjon.

Den handler IKKE om å trekke seg inn i huset sitt for en liten pause og komme ut derifra som den samme som du var da du gikk inn. Det er slik de fleste gjør gang etter gang i tider da vi blir gitt muligheten til å vokse, til å ta imot og omfavne noe bedre, til å oppdatere oss og til å bli ny. Nå har vi muligheten til å bli en bedre versjon, oppgradere harddisken. Men de fleste vil i slike stunder hvor vi blir gitt muligheten til å vokse – komme ut fra den akkurat lik den gamle versjonen. Få av oss lever livet slik det var intensjonen at vi skulle leve – som er i konstant evolusjon.

Vi er så redde akkurat nå. Vi er på et sted midt innimellom. Vi er midt i mellom det som var og det som vil bli. Der er vi nå! Og det oppfattes som skummelt. Mange er redde for det ukjente og klorer seg fast til det som var. Og ønsker å løpe så fort som mulig tilbake. Hvorfor vil du det?

Vi er nå gitt muligheten til å gå inn i en helt ny dimensjon. Å skape andre forhold til alle aspekter ved livet vårt. Ikke gå tilbake! Vær så snill. Vi har vært der. Vi var redde der, vi var misfornøyde, vi følte oss ikke sett, vi var opprørte og irriterte over alt som ikke virket godt nok. Vi var ikke lykkelige og fornøyde der! Nå trenger vi å bevege oss mot det vi egentlig er. Vi er alt som er. Vi er energi, vi er kjærlighet, vi er bevissthet, vi er en del av alt som er. Husker du?

Denne pålagte karantenen er en gave med den ingrediensen vi trenger for å utvikle oss. De fleste av oss ser ikke dette. Fordi vi er så fanget av frykt. Karantenen tvinger oss ut på kanten av stupet. Ønsker du sterkt nok og er du modig nok til å hoppe utfor? Til å satse? For du vil fly! Du vil erfare at vingene dine vil bære. Den hemmelige ingrediensen i karantenen, det du trenger for å utvikle deg, den ligger i deg, inni deg – om du søker innover. Det er jobben vår nå.

Frykt er en illusjon. Noe som tanken, sinnet har laget for at egoet skal bli tilfredsstilt. Egoet vårt har bestemt at vi er …. noe. Jeg er en akupunktør, jeg er en kjæreste, jeg er en som trener, jeg er sosial, jeg har en inntekt. Men dette er bare egoet som må fortelle meg at jeg er noe. Nå er det så mye som truer dette alt som jeg er. Når du blir fratatt hele denne illusjonen om alt du er eller har, da kommer frykten. Og det er der vi er nå. Vi er blitt «fratatt» inntekt, fratatt treningsstudioet, jobben, rutinen, møtevirksomheten, shopping, muligheten til å være med venner, vår identitet på mange andre måter, hva vi er og hva vi har. Og fordi vi tror vi er alle disse ting, er det neste som følger i denne illusjonen; frykt. Hvem er jeg uten denne identiteten? Hvem er jeg uten jobben min? Uten inntekt?

Spirituelt sett er alt dette en løgn – skapt av det lille egoet. Det er en illusjon at vi tror vi er eller har alt dette. I det store og hele er vi de små menneskebarna som leker voksne, som leker mor og barn, leker rik og vellykket, sterk og kunnskapsrik. Alt det du tror du er, er bare en begrensning laget av egoet. Det du virkelig er, er kjærlighet, hel, komplett, en del av alt som er, du er energi, du er alt!

Ved å gå innover i deg selv, kan du nå forstå hvem du er uten alt det i livet ditt. Legg fra deg frykten som lille deg har kjent på så lenge og finn tilbake til store deg.

Gi slipp på frykt og kontroll – som har styrt mye av vår verden fram til i dag. Ønsk velkommen til en ny versjon av deg, en ny versjon av samfunnet, av verden.

Dette vil bli en nullstillings-mulighet i utdanningssammenheng, innen politikken lokalt og globalt, sosiologisk, økonomisk og miljømessig. Alt er vel. Alt er som det skal være. Det vil passere og vi vil komme ut på den andre siden sterkere i hjertene våre enn noen gang tidligere. Og vi vil glede oss over muligheten vi fikk og at vi var modige nok til endelig å hoppe – inn i det nye, ukjente, noe bedre, oppgradering.

Og du! Kroppen din vet hva den skal gjøre. Kroppen er laget for å utvikle seg. Ta vare på kroppen din! Gi den det den trenger for at den kan ta vare på deg på best mulig måte. Spis næringsrikt, drikk vann, sov nok, beveg deg, eliminer stress (redsel/frykt/behovet for kontroll), vær ute i naturen, lytt til fuglene, observer stjernene, pust menneskebarn! Pust!

Og vask hendene dine.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.