Stjern- klinikken Behandlings- tilbud Om meg & referanser Kontakt Blogg Kurs ASEA / RENU28 Stjern_art Logg inn KONTAKT MEG

På besøk hos småfolket

#småfolket Jul 09, 2020

I småfolkets verden ligger det mange gaver og venter på den som virkelig er til stede.

Bare fordi du ikke ser noe, trenger det ikke bety at det ikke eksisterer. Jeg vet, enten så tror du jeg har en løs skrue mellom ørene, eller så er du enig med meg, eller du ligger et sted imellom. Alle som har møtt slike vesener, vet at de faktisk eksisterer – på lik linje som at pusten vår eksisterer og holder oss i live, selv om ingen kan se det.

Vinden eksisterer også, men det vet vi fordi vi kjenner den på huden vår og vi hører den beveger bladene på trærne. Rundt oss og i oss er mange ting vi ikke kan se, og likevel så vet vi at de er like ekte som mosen på bakken under naken hud.

Det jeg ser og ikke ser, handler om hvilket perspektiv jeg velger å ha. Jeg vil tippe at marihøna ser bladet hun sitter på, men ikke treet som bladet vokser på. Eller meg som sitter under henne inntil trestammen. Der jeg sitter kan jeg enten se eller ikke se marihøna. Alt etter hvor min oppmerksomhet befinner seg.

Allikevel eksisterer både marihøna og jeg, selv om vi kanskje ikke er oppmerksom på hverandre. Noen mennesker har utviklet en bedre sans enn andre til å oppfatte og «stille seg inn» på det ikke alle kan se. Men med et åpent sinn, og et villig hjerte, kan hvem som helst oppfatte det usynlige riket og de utallige gavene som ligger der og venter.

Vi mennesker har til alle tider kjent til og visst om denne «usynlige», mystiske verdenen. Den tiden vi lever i nå, vil vekke til live i enda større grad behovet for å være oppmerksom på hva som befinner seg både mellom mose og lyng og i lufta mellom menneskene. Det er tid for å kjenne etter: Hvem er jeg? Hvorfor er jeg her? Hvorfor skjer det som skjer? Kan lille meg utrette noe i den store verden?

Ønsk det usynlige tilbake inn i livet ditt. Det var der da du var liten, inntil det som da var naturlig og spennende for deg ble dysset ned av de voksne eller av samfunnet. Nei, det er ikke er så kjekt å være annerledes i denne verdenen. Men jeg kan fortelle deg at du går glipp av mye.

Finn den yngre deg tilbake igjen. Du kan starte med å hedre deg selv for din modighet ved å lytte til det du hører, ta deg tid i naturen, lukke øynene og føl mer, ta deg tid! Lytt til andres perspektiver omkring livet, tillat de dype tankene å komme frem. Velg et annet utgangspunkt neste gang du står overfor et valg. Lytt til kroppen din, hvilke signaler gir den? Ingen er ærligere mot deg enn din egen kropp.

Å tilbringe en natt i småfolkets verden med et åpent sinn, kjærlighet i hjertet og en barnlig tillit til det som ER – det står igjen for tur i sommer.

Og er du ydmyk nok, kvesser dine ører og stoler på din intuisjon, ja hvem vet hvilke gaver du blir gitt. Jeg vil omfavne dem alle!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.