Stjern- klinikken Behandlings- tilbud Om meg & referanser Kontakt Blogg Kurs ASEA / RENU28 Stjern_art Logg inn KONTAKT MEG

Snakk ikke "ned" deg selv, vet du hvem du er?

Uncategorized Jun 13, 2019

Snakk ikke «ned» deg selv! Vet du hvem du er?

Jeg er ikke en religiøs person, jeg er en spirituell person. Religion for meg har alltid vært for begrensende, som en eske som er altfor trang å oppholde seg i. Jeg har aldri hatt behov for å oppsøke et gravsted eller ei kirke eller et annet hellig sted for å finne Gud eller Kilden eller Troa eller Alt som ER – som jeg kaller det. Jeg har alltid funnet det jeg har trengt av støtte, dialog, energi, tro eller omsorg der ute i naturen – eller i stua mi eller på en restaurant eller et offentlig toalett. Jeg finner alltid det jeg føler jeg har behov for hvor som helst jeg er – for meg er det bare en tanke eller en følelse unna. Jeg er I det til enhver tid. Og «Det» tar godt vare på meg.

Vi må alle finne vår egen vei og hva som føles mest rett for oss selv. Det viktigste er vel å stole på det du vet og det du tror på. Ingen andre vet bedre enn deg. I min jobbhverdag snakker jeg med mange som har en lei tendens til å gi bort krafta og styrken sin. De gir bort det de står for, fordi de ikke selv føler seg trygge på hva de føler eller mener eller «har lov til» å mene og tro. Derfor gir de bort krafta til andre eller til en hendelse. Gjør aldri det! Fordi du er du og ingen andre vet bedre – ingen andre har gått i dine sko, erfart dine kamper og kjent på dine sorger og gleder.

Mange ungdommer i dag (voksne også) kan ha en lei tendens til å snakke ned seg selv, fordi de er redde for at andre skal tro de «ER» noe. Men det er stor forskjell på å være selvopptatt på en negativ måte og å være en som er stolt av den man selv ER. Du skal ikke tråkke på den du er. Aldri! Du kommer fra «Alt som ER». Du er en gnist som kommer fra det samme bålet, den samme energien, den samme Kilden eller den samme Gud som oss alle andre. Du ER uten grenser!

Du er forbundet med ALT! Vi er en forlengelse av Gud. Vi er en forlengelse av Kilden til alt her på jorda. Vi er lagd av kjærlighet – og da ikke nødvendigvis vår mor-far-kjærlighet, men kjærligheten som omringer oss til enhver tid, den Alt opprinnelig kommer fra. Og den støtter oss til enhver tid! Og alt er vel, uansett hvordan det ser ut. Det er noe som vi ikke helt har forstått. Fordi tankene, egoet snakker konstant til oss om at vi ikke er god nok, ikke flink nok, ikke vet nok, ikke er pen nok. Det er fordi egoet prøver å beskytte oss. Egoet er ikke trygg nok i seg selv til å la oss være. Egoet er redd, engstelig og bærer på mye frykt. Egoet har ingen link til Gud, ingen forbindelse til Kilden eller til Kjærligheten. Så det snakker til deg alltid fra frykt eller redsel. Egoet er den konstante skvaldringen vi ofte hører inni hodet vårt. Og en del av jobben vår er å stoppe den konstante praten. For den forteller IKKE sannheten om hvem du er. Vi er barn av Kjærligheten, vi er her for å leke, vokse, utfolde oss og strekke oss etter nye eventyr, erfaringer og opplevelser. Vi er ikke her for å lide. Det spiller ingen rolle hvordan det ser ut akkurat nå i livet ditt, hva som betyr noe, er hvordan du mottar det. Alt som hender, alt som dukker opp i livene våre kommer som gaver. Selv når vi ikke kan forstå det overhodet.

Alt vi opplever i livet, kommer fra vår oppfatning av hva som kommer. Hvis du tror at alt og alle er på din side, er det slik det vil oppleves. Et eksempel: Når jeg kjører til byen og har behov for en parkeringsplass, vil noe eller noen sørge for at den står der og venter på meg. Og da ikke bare hvor som helst, men akkurat der det er mest beleilig for meg. Det er noe jeg bare VET. Men er jeg derimot avkoblet fra meg selv, fra gode tanker, ro og kjærlighet, kan den la vente på seg til jeg får hentet meg inn og funnet tilbake til det beste i meg. Stress forkludrer «kommunikasjonen», slik som dårlig kontakt på telefonen. Om du forventer en løsning, kommer den. Om du forventer at den uteblir, uteblir den.

Når du velger å tro at du er elsket for den du ER, da står det MAGI og venter på deg overalt. På steder du aldri hadde kunnet forvente det skulle dukke opp. Men spørsmålet er om du KAN stole på deg selv – elske deg selv som den du er, nok til at du kan tørre å føle på at du fortjener et magisk liv? Magien er der og venter på at du skal bli klar til å ta imot.

Vær takknemlig! Ønsk deg hvordan dagen din skal bli! Straks jeg åpner øynene om morgenen, lar jeg ønskene mine sendes ut i Universet. Hvilke fantastiske mennesker jeg vil møte og hvilke hendelser jeg ønsker meg i dag. Jeg lar Universet vite hva jeg ønsker meg. Og deretter stoler jeg på at jeg er fortjent disse ønskene fordi jeg vet at noe eller noen elsker meg så høyt at jeg fortjener alt det. Jeg vet at jeg ikke trenger å bevise for meg selv eller for andre at jeg er verdig (men alle glemmer innimellom). Fordi jeg var verdig allerede den dagen jeg kom hit til Jorda. Det å være elsket, kom I min skapelse. Du trenger ikke å være noen andre enn den du ER. Den kjærligheten vi kom ifra, som vi skal hjem til en dag, har aldri og kommer aldri til å dømme oss for noe. Ingenting! Vær snill og slutt å dømme deg selv! Slutt å snakke deg selv ned. Slutt å late som om du er mindre enn du er.

TA bort det mørke teppet du skjuler Lyset ditt med! Stå i lyset av den du er, og vær stolt av det! Vet du hva som skjer når du gjør det? DU inspirerer andre til å stå i sitt eget lys! Er ikke det verd det, så vet ikke jeg? Tren deg på å stå i dine egenskaper, stå i ditt hjerte, i dine følelser og din sannhet. Stå i lyset ditt og vær en veiviser for andre. Løft andre med positive tanker, ord og gjerninger. Bidra til fred!

Du bærer på en gnist av Guddommelighet, en energi som aldri vil forlate deg. En sannhet større enn du kan forestille deg, et lys som skinner så klart som tusen stjerner på nattehimmelen. Del det lyset med andre. Vær noe for noen, vær sann med deg selv. La andre berøre DITT lys.

En del av jobben din er å være deg selv i din aller beste versjon av den du er i dag.

Marianne Williamson sa en gang at vi er redde for å la lyset vårt skinne, redde for at andre skal irritere seg over det. Jeg har mange ganger fått høre at jeg er «for» mye, for impulsiv, for glad, for sterk, har for mange følelser, er for effektiv. Men alt det og mere til, ER lyset mitt! Hvis jeg ikke kan være meg, får heller ikke du gaven av å bli inspirert til å være deg fullt og helt. Hvis jeg demper eller skrur helt av lyset mitt, mister du muligheten til å berøre lyset mitt. Dermed kan jeg heller ikke berøre lyset ditt. Om jeg snakker «ned» deg, skrus mitt lys automatisk ned på sparebluss. Dette føler vi begge to, og det er ikke noe å trakte etter.

Jeg elsker jobben min, jeg elsker å være en budbringer, en som skrur på lyskasteren på forhold i deg som du ønsker fokus på. Når du starter din healing, vil du samtidig starte en i meg. Slik er det når du for eksempel tar deg tid til en prat med en venn som sliter, når du bruker ditt lys som et bidrag til selvhjelp i den andre, vil begges lys skrus opp i styrke. Bry deg! Og bry deg om deg selv også! DU er så viktig. Du har kommet hit av kjærlighet, vil alltid bli støttet og fulgt opp i den reneste kjærlighet – vis litt takknemlighet tilbake ved å vie deg selv, både fysisk, psykisk, mentalt og spirituelt – din egen kjærlighet.

Mitt lys skinner på deg! Ta imot magien vi omsluttes av <3

Du vet ikke hva du vet, før du har prøvd det!

Takk

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.