Stjern- klinikken Behandlings- tilbud Om meg & referanser Kontakt Blogg Kurs ASEA / RENU28 Stjern_art Logg inn KONTAKT MEG

Medlemsportalen "Hun er sterk & stødig" ER HER NÅ! Vet du hva en medlemsportal er?

Det er mange som ikke vet hva en medlemsportal er. Noen vet hva et nettkurs/onlinekurs er, men vet ikke forskjellen på en medlemsportal og et onlinekurs. Og det skjønner jeg godt!

En medlemsportal er på mange måter ikke noe nytt. De fleste av oss er medlem av en eller flere, men vi tenker ikke over det. Eksempler på medlemsportaler er Fresh Fitness, Adams matkasse, Godt Levert, Netflix.

Men en medlemsportal fra en liten bedrift som meg er ikke er så vanlig i Norge enda. Og jeg har ennå ikke funnet en eneste medlemsportal med det konseptet jeg har utviklet. Gled deg! Derfor kan det virke nytt og fremmed for mange. Men det vil komme mange flere medlemsportaler i tiden fremover, som kommer medlemmene til gode med sine mange fordeler.

Så, hva er forskjellen?

Onlinekurs / Nettkurs

Den viktigste forskjellen mellom et onlinekurs og en medlemsportal er mengden innhold. I et kurs ligger alt innholdet som regel klart i kursportalen når du kjøper det. Det kommer ikke noe mer innhold etter hvert. Hvis kurset inneholder 6 moduler, så er det disse du får. I et onlinekurs følger man som regel modulene fra start til slutt. Det har en kronologisk oppbygning som tar deg gjennom innholdet.

Medlemsportal

I en medlemsportal, slik som den som kommer fra meg, får du nytt innhold tilgjengelig hver måned. I dette tilfellet den 11. i hver måned. Den som driver medlemsportalen bestemmer selv hvor ofte man ønsker å dele innhold, men i utgangspunktet tar det aldri tar slutt.

I en medlemsportal kan du selv velge hvilket tema du ønsker å starte eller fortsette med. Det er egentlig ingen start eller slutt. Du trenger ikke begynne med innholdet fra den 1. måneden medlemsportalen ble lansert (som er den 11.oktober i dette tilfellet). Kommer du inn som medlem i April 2021, kan du velge å starte på innholdet fra februar 2021 dersom du finner det mest interessant. Men jeg vil nok komme med noen anbefalinger for hvor det lønner seg å starte. Dette har med forståelse for senere innhold å gjøre.

Planen min var først å tilby dere onlinekurset mitt om Salt og vann. Men så kom Korona og mange fikk en økonomisk utfordring. Dette har jeg valgt å ta hensyn til og derfor kommer denne medlemsportalen først. Et kurs har som regel en engangsavgift, mens en medlemsportal er abonnements-basert. Da betaler medlemmene en fast sum hver måned for å være med. Altså mer overkommelig for de fleste.

Og innholdet blir liggende, slik at det vil bli ganske mye og verdifullt innhold etter hvert. Og prisen vil øke deretter. Men den prisen du får ved innmelding vil du beholde så lenge du er medlem, selv om prisen for nyankomne vil stige.

Jeg vil lansere kursene dere har etterspurt etter hvert, slik at den som er interessert i å hente mest mulig innhold omkring ett tema raskt, vil få anledning til det. Men nå i første omgang kommer

Medlemsportalen "Hun er sterk & stødig"

Den handler om hvordan du kan pakke «sekken» din for din videre reise gjennom livet med smarte «verktøy», slik at du kan leve med mer glede, større energi og iver, kjenne på inspirasjon og frihet, ha tillit og mestringsfølelse, mot til å tørre og stor indre styrke. Alt dette blir til ved at du tar ansvar, blir mer bevisst og tilstede, øker forståelsen for og refleksjonen over det du opplever i og rundt deg og virkelig bruker din påvirkningskraft til å styre dit DU vil!

Formålet med medlemsportalen er å legge til rette for en personlig vekst så stor og grundig at de tiltak og endringer du gjør, over tid vil skape den endringen i livet ditt som du ønsker deg. Eller enda bedre; skape livet ditt så mye bedre enn du noensinne har sett for deg var mulig.

Det er mulig å ønske seg noe, noe mer, annerledes…men det krever noe av deg også: At du faktisk er villig til å legge ned egeninnsats på veien.

"Sekken" du bærer på i livet ditt i dag, inneholder nok noen ting som det ikke lønner seg å bære med seg videre. Noe som kanskje var smart og taktisk den gang du putta det opp i sekken, men som ikke har noen nytte for deg i dag. Vi skal rydde opp i "sekken" underveis. Og fylle på med nye refleksjoner, tanker, «verktøy» lagd for tiden vi lever i nå. Disse verktøy vil være det du trenger for å kreere akkurat det livet du vil leve.

Hvorfor Medlemsportal?

Det har vært et ønske fra mange av mine kunder ved Stjernklinikken over mange år. «Noe» de kunne ta med seg hjem som «lekse» eller noe å jobbe videre med på egenhånd mellom behandlingstimene.

Valget falt omsider på en medlemsportal i stedet for et online-kurs fordi:  

  1. det er mer økonomisk overkommelig for de fleste
  2. du kan ikke putte dette innholdet i et kurs. Det vil bli altfor stort og overveldende. Noe som raskt leder folk til å gi opp. Livet ditt og «verktøyene» i sekken din blir til underveis, litt hver dag. Alle lærer i ulikt tempo og for at innholdet skal sette seg som lærdom, trengs øvelse og det tar den tid den enkelte må ha. Livet er ikke en spurt, det er et langt løp. Gjerne en fjelltur, med både opp og nedturer, trange daler og øde vidder, i storm, i kulde og stekende sol og regn. Fokuset i denne medlemsportalen er noe som tar tid å lære og å implementere. Den inneholder noe som man kan bruke år på å mestre. Det er ikke noe man lærer i løpet av to uker, slik som med et kurs.
  3. bedre oppfølging av den enkelte via en lukket facebook-gruppe
  4. muligheter for å møtes og lære av hverandre – skape et samfunn av damer med samme mål og ønsker

Så da vet du litt mer om hva en medlemsportal er og litt om hvilken mulighet som venter deg om kort tid. 

Det lønner seg å følge med, på

Instagram: cathrinestjern.no

Facebook Cathrine Stjern

Facebook Stjernklinikken

Stjernklinikken`s hjemmeside

cathrinestjern.no - hjemmesiden

 
 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.